Senčniki Border

Podjetje BORDER odlikujejo bogate izkušnje in 35-letna tradicija.

Podjetje BORDER odlikujejo bogate izkušnje in 40-letna tradicija. Že 35 let se ukvarjamo z izdelovanjem vrhunskih teleskopskih senčnikov, ki so tudi naš primarni proizvod. Teleskopski senčniki so primerni za zaščito vseh vrst teras pred različnimi vremenskimi vplivi (soncem, dežjem, snegom …). Lahko jih postavimo na domačih terasah, pred trgovskimi ali gostinskimi lokali, primerni so tudi za sejemske in podobne prireditve.

Zaradi kakovostnih in vzdržljivih, skorajda neuničljivih materialov, so senčniki idealna rešitev za gostinske lokale tudi pozimi, saj lahko tako gostinci uredijo prijeten prostor za kadilce. Teleskopski senčniki so na voljo v različnih oblikah (okrogli, oglati), velikostih, izbirate pa lahko med pestro barvno paleto različnih pokrivnih materialov (enobarvni, progasti, večbarvni).

Odpiranje senčnika Border

Zapiranje senčnika Border

Odpiranje senčnikov Border

Pokrivna tkanina avstrijskega proizvajalca Sattler je barvno izredno obstojna, vodotesna, prav tako nudi odlično zaščito pred škodljivimi sončnimi UV žarki (do UV 80+ po avstralskih normah). Prednost teleskopskih senčnikov je tudi trdna konstrukcija, ki kljubuje tako vetru kot dežju in snegu. Senčnik lahko pritrdimo na že obstoječo betonsko podlago, če ta izvedba ni možna, je treba izdelati temelj, ki ga zasnuje naš statik.

Senčniki so kljub svoji velikosti in mogočnosti privlačnega videza ter  preprosti za uporabo; odpiramo jih z vrtenjem ročice, pri elektromotornih  izvedbah pa s pomočjo stikala. Njihova poglavitna prednost je med drugim tudi dolga življenjska doba (nad 20 let). Garancija proizvajalca tkanine je pet let, ampak naše dolgoletne izkušnje so pokazale, da zdrži tudi do enajst let. Teleskopski senčniki imajo tudi po večletni uporabi visoko prodajno vrednost, saj so zaradi kvalitetnih vrhunskih materialov tako rekoč neuničljivi.

Senčniki BORDER, izbira, ki vas ne bo razočarala

Če se odločate za nakup senčnika, so senčniki podjetja Border zagotovo prava izbira za vas. Senčnike Border odlikujejo kakovost, vzdržljivost privlačne oblike in pestre barve. Tako da funkcija senčnikov ni zgolj zaščita pred vremenskimi vplivi (sončnimi žarki, veter, dež …), ampak so tudi imeniten okras vrtov in teras, primerni pa so tudi za sejemske in podobne prireditve. Podjetje Border je posebej specializirano za izdelavo vrhunskih teleskopskih senčnikov. Ti so izdelani iz kakovostnih, skorajda neuničljivih materialov, zato so teleskopski senčniki primerna rešitev za gostince, ki nimajo urejenega posebnega prostora za kadilce. S teleskopskimi senčniki lahko kadilcem tudi pozimi uredijo prijeten prostor, kjer bodo zaradi kakovostnih materialov zaščiteni tudi pred snegom. Teleskopski senčniki so različnih oblik (oglati, okrogli), velikosti, barvna paleta pokrivnih materialov pa je široka in pestra (večbarvni, enobarvni, progasti …).

 

Pokrivna tkanina senčnikov Border je izdelana iz vrhunski materialov, vodotesna,izredno obstojna. Zaradi vseh teh karakteristik je lahko odlična zaščita tako pred sončnimi žarki kot pred padavinami. Teleskopski senčniki imajo trdno konstrukcijo, zaradi katere odlično kljubujejo vetru, dežju in snegu. Senčniki Border so mogočni, a zaradi tega nič manj privlačni. Ena od pozitivnih lastnosti senčnikov Border je tudi preprosta uporaba, odpiramo jih lahko z vrtenjem ročice ali pa s pomočjo stikala pri elektromotornih izvedbah. Nakup senčnikov Border se vam bo zagotovo obrestoval, kajti njihova poglavitna prednost je dolga življenjska doba, več kot 20 let, tkanina ima sicer garancijo pet let, toda dolgoletne izkušnje podjetja Border so pokazale, da zdrži celo enajst let. Za teleskopske senčnike lahko zatrdimo, da so zaradi kakovostnih vrhunskih materialov skorajda neuničljivi, kar je tudi eden od razlogov, da tudi po več letih uporabe ohranjajo ceno.

Vas zanimajo naši senčniki?